Tran Norweski o aromacie cytrynowym

suplement diety, płyn,

Olej z wątroby dorsza (Tran z dorsza) (jecoris aselli oleum)

,

γ-Tokoferol (Witamina E) (tocopherol)

, Gal

Opakowanie:

250 mililitrów
niedostępny
■■

Opis Tran Norweski o aromacie cytrynowym

Płyn Tran Norweski o aromacie cytrynowym to suplement diety. Substancje występujące w tym preparacie to jecoris aselli oleum oraz tocopherol. Według klasyfikacji anatomiczno-terapeutyczno-chemicznej (ATC) produkt Tran Norweski o aromacie cytrynowym jest przypisany do kategorii A11CB. Kategoria ta (wg klasyfikacji ATC) to: przewód pokarmowy i metabolizm, witaminy, preparaty witamin a i d, preparaty witaminy a w połączeniu z witaminą d. Tran Norweski o aromacie cytrynowym jest dostępne w opakowaniach: 250 mililitrów. Producent tego preparatu to Gal.

Składniki Tran Norweski o aromacie cytrynowym

Olej z wątroby dorsza 1000 mg (zawiera kwasy omega-3: EPA 80 mg, DHA 100 mg), witamina A 800 µg, witamina D3 5 µg, naturalny aromat cytrynowy, tokoferole (przeciwutleniacz).

Jak przechowywać Tran Norweski o aromacie cytrynowym

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.

Ostrzeżenia i informacje na temat bezpieczeństwa produktu Tran Norweski o aromacie cytrynowym

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.